Het gaat…

Het gaat… redelijk goed.

Ondertussen zitten we op dag 10 en gaat het redelijk goed, ik ben snel moe en doe bijna dagelijks een middagdutje. Het irritantste tot nu toe is de smaakverandering en daarmee verminderde eetlust. Bijna niets smaakt echt lekker en dan is het moeilijk om goed te eten. Eigenlijk smaakt alleen het ontbijt goed omdat de pillen dan bijna uitgewerkt zijn. Dus dat is een beetje de belangrijkste maaltijd voor me aan het worden. Hopelijk krijg ik de komende dagen mijn smaak weer een beetje terug zodat ik de derde week goed kan gebruiken om aan te sterken voordat de tweede kuur begint.

3 gedachten over “Het gaat…

  1. Willy

    Hoi Paul, goed te lezen dat het inmiddels iets beter te verdragen is dan in het begin van je therapie.
    Inderdaad genieten van het ontbijt als dat het enige is dat je nog smaakt.
    Veel sterkte verder en ik laat wel weer van me horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *