Maandelijks archief: april 2015

Het gaat…

Het gaat… redelijk goed.

Ondertussen zitten we op dag 10 en gaat het redelijk goed, ik ben snel moe en doe bijna dagelijks een middagdutje. Het irritantste tot nu toe is de smaakverandering en daarmee verminderde eetlust. Bijna niets smaakt echt lekker en dan is het moeilijk om goed te eten. Eigenlijk smaakt alleen het ontbijt goed omdat de pillen dan bijna uitgewerkt zijn. Dus dat is een beetje de belangrijkste maaltijd voor me aan het worden. Hopelijk krijg ik de komende dagen mijn smaak weer een beetje terug zodat ik de derde week goed kan gebruiken om aan te sterken voordat de tweede kuur begint.

Dag 3 en 4

Gisteren ging alles eigenlijk lekker vlot, we waren voor de middag al weer thuis en ik voelde me goed.

Vandaag wat brak wakker geworden met spierpijn maar nu gaat het weer beter. Ik ga straks maar eens even in de zon zitten met een glaasje water. Eerst mijn ontbijtje maar eens nemen…

2015-04-22 08.22.40

Prettig weekend !

Dag 2

Dag 2 van de chemo liep anders dan de eerste, gelukkig veel korter (we waren op half 1 weer thuis) maar toch ook wel wat intensiever. Ik had behoorlijke pijn onderin mijn rug maar tegen het eind van de ochtend was dat met wat paracetamol ook onder controle.

Op naar dag 3 !

WTF ?

Lig je daar met je infuus in je arm, eerste anti-misselijkheidssapje er al in, daarna spoelen, blijkt je recept er nog niet te zijn.

En dus geen medicijnen om toe te dienen…

Dan maar even wat eten bij La Place op de markt tijdens het wachten. Ze gaan me bellen als het recept er is om dan alsnog te beginnen. Gaat een latertje worden !

Update @13:45 – het eerste gifje loopt nu naar binnen…
2015-04-21 13.51.37

 

 

 

 

 

 

 

Update @19:30 – ik zit nu in een spoel periode van 4 uur en krijg daarna nog 2 sapjes van elk 15 minuten. Dus ik zit/lig hier nog tot ongeveer 10 uur.

 

Daar gaan we…

Nou, het is bijna zover. Morgen start ik met de chemotherapie. Afgelopen vrijdag hebben we onder andere het schema doorgekregen en dat ziet er pittig uit. Totaal 6 kuren van elk 3 weken.

De eerste dag krijg ik minimaal 5 verschillende stoffen toegediend via een infuus en daar ben ik dan ook een hele dag zoet mee. Elke tweede, derde en achtste dag ook nog elk een halve dag aan het infuus. Daarnaast van dag 1 t/m 14 dagelijks wat pillen slikken om uiteindelijk van dag 15 t/m 21 de tijd krijg om bij te komen zodat het hele circus dan weer vanaf voor af aan kan beginnen.

Ik ga er met frisse tegenzin aan beginnen want als je de lijst met mogelijke bijwerkingen bekijkt dan belooft dat nog wat te worden. Maar ja, een andere optie heb ik toch niet dus we gaan er gewoon voor !

Ik ben benieuwd wat voor berichtje ik hier morgen kan neerzetten…