Maandelijks archief: juni 2015

Kuur 4

Gisteren weer begonnen met de volgende kuur, de vierde alweer. In het begin leek alles goed te gaan maar ik begon toch weer wat allergische reacties te vertonen. Rode plekken op mijn lichaam en koorts. Gelukkig was iedereen alert en konden ze snel en adequaat reageren. Na wat extra medicijnen zakte het weg en kon ik de kuur gewoon vervolgen en ook gewoon naar huis.

Niet te snel !

Afgelopen week voelde ik me prima, en dan merk je dat ik eigenlijk meer wil doen dan mijn lichaam op dit moment aankan. Dinsdag was ik bijvoorbeeld een beetje aan het klussen, dingetje hier, klusje daar. Eigenlijk de hele dag wel een “bezig” geweest. En daar werd ik de nacht erna gelijk voor gestraft… knallende hoofdpijn en misselijk, en dus bijna niet geslapen. Dus de woensdag een hele dag mezelf rustig gehouden en alles kalm aan gedaan. Vandaag voor het eerst weer een paar uurtjes naar het werk om de collega’s weer eens even te zien en bij te praten. En dan de rest van de week gewoon weer rustig aan zodat we dinsdag aan de vierde kuur kunnen gaan beginnen !

Long time…

Het is alweer veel te lang geleden dat ik hier een update geplaatst heb, geen nieuws is goed nieuws moet je maar denken !

Vorige week is de derde kuur weer begonnen en vanmiddag krijg ik daarvan de laatste sapjes via infuus. Het gaat redelijk goed, geen of weinig allergische reactie meer gelukkig. Ik voel me deze kuur in ieder geval beter dan in dezelfde periode van de vorige kuur.

En we zijn natuurlijk bijna op de helft van de totaal 6 geplande kuren! Ik ben het wel al een beetje zat maar we blijven goede moed houden. Na de vierde kuur is er een PET-scan gepland om te kijken hoeveel er nog over is van die kankercellen, dus dat gaat een spannend moment worden !