Nog geen uitslag…

Afgelopen maandag bij de hematoloog geweest voor de uitslag van de PET-scan. Helaas kon hij nog geen conclusie trekken. Heel erg irritant want we waren natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat. Op de scan waren nog op diverse plaatsen zogenaamde hot spots te zien in mijn beenmerg. De vraag is of dit inderdaad nog kankercellen zijn of dat het nog een effect is van de chemotherapie. De hematoloog gaat eerst nog overleggen met collega’s om een goede conclusie te kunnen trekken. Mogelijk moet ik nog een PET-scan doen of moet er een beenmerg punctie gedaan worden. In het slechtste geval zijn het inderdaad nog kankercellen en moet ik verder met chemotherapie en beenmergtransplantatie. De arts gaat me vandaag bellen over wat er besloten is tijdens het overleg. Al met al een heel erg spannende periode met name omdat de arts niet echt lijkt te begrijpen wat voor invloed deze onzekerheid op ons heeft…

1 gedachte op “Nog geen uitslag…

  1. Jeroen Wilmes

    Hi Paul,
    Dit moet inderdaad een spannend moment zijn, en dan nog extra te moeten wachten geeft machteloos gevoel. Fingers crossed en laten we uitgaan van het positieve. Heel veel sterkte komen dagen met het wachten op het belangrijke nieuws. Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *