Daar gaan we…

Nou, het is bijna zover. Morgen start ik met de chemotherapie. Afgelopen vrijdag hebben we onder andere het schema doorgekregen en dat ziet er pittig uit. Totaal 6 kuren van elk 3 weken.

De eerste dag krijg ik minimaal 5 verschillende stoffen toegediend via een infuus en daar ben ik dan ook een hele dag zoet mee. Elke tweede, derde en achtste dag ook nog elk een halve dag aan het infuus. Daarnaast van dag 1 t/m 14 dagelijks wat pillen slikken om uiteindelijk van dag 15 t/m 21 de tijd krijg om bij te komen zodat het hele circus dan weer vanaf voor af aan kan beginnen.

Ik ga er met frisse tegenzin aan beginnen want als je de lijst met mogelijke bijwerkingen bekijkt dan belooft dat nog wat te worden. Maar ja, een andere optie heb ik toch niet dus we gaan er gewoon voor !

Ik ben benieuwd wat voor berichtje ik hier morgen kan neerzetten…

5 gedachten over “Daar gaan we…

 1. Jacques

  Paul was goed om jou gisteren te zien. Ik wens jou veel sterkte met de behandeling die vandaag van start gaan! Wat ben jij een bikkel!

 2. Joop

  Paul,

  Sterkte de komende tijd.
  Verstand op nul, en de bijwerkingen pas opzoeken als je er last van hebt, niet vooraf!
  Hou je taai….

  Respect!

 3. thomas

  beste paul zet hem op je kan het dit is natuurlijk makkelijk gezegt terweil ik hier zit te luisteren naar tony careras zet hem op ik denk aan je
  groetjes
  thomas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *