Andere kuur

Na het extra weekje rust ben ik weer met de volgende kuur begonnen. Vanwege het erg positieve resultaat van de PET-scan heb ik nu een andere, lichtere kuur gekregen. AVDB in plaats van BEACOPP. Positief want ik hoef ook GEEN pillen meer te slikken en ook maar eens per 2 weken een half dagje aan het infuus. Bij de vorige kuur was dat 1 volle dag en 3 halve dagen.  Jammer is wel dat ik bij deze kuur in de week erna erg snel moe ben, veel erger dan bij de BEACOPP. Maar na die week gaat het weer beter en kan ik voldoende aansterken voor de volgende kuur. Vandaag is die volgende kuur alweer begonnen. Na deze nog 2 kuren te gaan, de laatste begint weer op 1 september. Eind september dan nog een PET-scan om het eindresultaat te controleren !

8 gedachten over “Andere kuur

 1. Hans Hommes

  Hoi Paul,
  Dat is weer een goed bericht.
  Lekker rusten als je moe bent, dat kijkt het lichaam kracht om aan te sterken.
  Stapje voor stapje naar de eindstreep, je komt er wel.
  Groet, Hans pe1ago.

 2. Eiko

  Ben zeer blij voor je dat de eindstreep inzicht is !
  Een lichtere kuur super,de vermoeidheid maar wegweken met goed rust nemen.
  Een fijne Indian summer is goming up!

 3. Wim

  Hi Paul,

  Wat goed om te lezen dat je nu een lichtere kuur krijgt. Neem lekker je rust om aan te sterken.

  Veel sterkte met de bekende laatste loodjes!

  Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *