Koortsvrij

Zo is het alweer de zevende dag in het ziekenhuis maar gelukkig gaat het nu ook wel weer beter. Ik heb al 2 dagen geen koorts meer en vandaag is ook de antibiotica gestopt. Als ik morgen ook nog koortsvrij blijf dan mag ik naar huis! Het wordt tijd, ik ben het echt wel beu hier…

De volgende kuur is een week uitgesteld dus dan heb ik mooi nog tot volgende week dinsdag om weer bij te komen en aan te sterken.

7 gedachten over “Koortsvrij

  1. Gerrie Reeders

   Zo paul ik hoop dat je je deze week steeds sterker gaat voelen. Je hebt een goede berichten gehad hou je daar aan vast!! Je bent mentaal supersterk. Wevdenken aan je!! Groetjes Ben en Gerrie

 1. Nanda Ars

  Hallo Paul,
  Fijn voor je en de familie, om beter nieuws te krijgen.
  Heel veel sterkte voor de laatste kuren. En een fijne goede week.
  Vriendelijke groet,
  Frans en Nanda

 2. Jerome

  Ik was vandaag weer even terug in Hilversum en hoorde eea van de collega’s. Zwaar kl#*te Paul, dus goed te horen dat je aan de beterende hand bent. Sterkte met de komende kuren en zorg dat je er weer bovenop komt! Groet Jerome

 3. Ewoud Klop PD3WDK

  Weer even geleden dat ik op je weblog op visite was, ik lees minder goede, maar ook goede berichten, volhouden Paul, en hopen dat alles weer wordt zoals vroeger. Bij deze nogmaals veel sterkte en op naar de overwinning!

 4. Gert / PA9F

  Paul, we volgen je met z’n allen met uiterste belangstelling. Succes en sterkte en uit je blog lees ik, dat je niet gaat voor MINDER DAN OVERWINNING #respect!

  73’s en tot horens

  Gert / PA9F – Gorinchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *