Niet te snel !

Afgelopen week voelde ik me prima, en dan merk je dat ik eigenlijk meer wil doen dan mijn lichaam op dit moment aankan. Dinsdag was ik bijvoorbeeld een beetje aan het klussen, dingetje hier, klusje daar. Eigenlijk de hele dag wel een “bezig” geweest. En daar werd ik de nacht erna gelijk voor gestraft… knallende hoofdpijn en misselijk, en dus bijna niet geslapen. Dus de woensdag een hele dag mezelf rustig gehouden en alles kalm aan gedaan. Vandaag voor het eerst weer een paar uurtjes naar het werk om de collega’s weer eens even te zien en bij te praten. En dan de rest van de week gewoon weer rustig aan zodat we dinsdag aan de vierde kuur kunnen gaan beginnen !

2 gedachten over “Niet te snel !

 1. Hans Hommes

  Hallo Paul,

  Ja het valt niet mee voor iemand als jou om gewoon niets te doen.
  Rustig aan geef je lichaam de rust om op kracht te komen.
  Geniet van de extra tijd voor leuke dingen, visite bij de collega’s en buren en vrienden.
  Het Spaanse ritme zeg maar, ik heb er ook erg aan moeten wennen.
  Nou geniet er nog even van en dan veel succes en sterkte met de volgende kuur.
  De volgende stap naar een goede gezondheid.

  Groeten, HansH pe1ago.

  1. Frans Rutjes

   Hi Paul,

   goed te lezen dat je positief bent, ondanks dat dat ook niet altijd zal meevallen. Ik hoop dat je volgende kuren voorspoedig verlopen en dat je gezond en wel terugkomt. Overigens update ik Cathy van Gofilex iedere week, omdat ook zij zeer met jou is begaan. Sterkte!

   Groet Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *