Long time…

Het is alweer veel te lang geleden dat ik hier een update geplaatst heb, geen nieuws is goed nieuws moet je maar denken !

Vorige week is de derde kuur weer begonnen en vanmiddag krijg ik daarvan de laatste sapjes via infuus. Het gaat redelijk goed, geen of weinig allergische reactie meer gelukkig. Ik voel me deze kuur in ieder geval beter dan in dezelfde periode van de vorige kuur.

En we zijn natuurlijk bijna op de helft van de totaal 6 geplande kuren! Ik ben het wel al een beetje zat maar we blijven goede moed houden. Na de vierde kuur is er een PET-scan gepland om te kijken hoeveel er nog over is van die kankercellen, dus dat gaat een spannend moment worden !

12 gedachten over “Long time…

 1. Margot

  Je bent n kanjer, Paul.
  Oma zou zeggen: “kop op! ”
  Hopelijk een voorspoedige tweede helft, zodat je het daarna met een fantastische derde helft kunt gaan vieren met iedereen die je lief is.

 2. Joop

  Inderdaad, geen bericht goed bericht.
  Wordt inderdaad spannend als de SCAN gemaakt gaat worden.
  Op de helft, nog 3 te gaan.

  Sterkte Paul….spreek je laterrrrrr…

 3. Rik

  Goed om te lezen dat kuur lijkt aan te slaan, dat in ieder geval je lichaam zich overgeeft aan de behandeling.
  Goed teken. Ik hoop dat scan het bewijs gaat geven.

 4. John Dalhuisen

  Hoi Paul,

  Fijn dat je zo doorzet samen met je gezin.
  Goed om te horen dat de kuren verdraagzamer zijn

  Sterkte en succes John

 5. Mischa

  Nu nog even wat witte bloedlichaampjes eten en dan op baas de PET. Hou je haaks Paul, ik zie er naar uit weer gezamenlijk te kunnen knutselen ;-). De zin is er bij je, dat weet ik 🙂

 6. André

  Hi Paul,
  Bijna op de helft.. en dan nog een spannende PET scan.. Als “ervaringsdeskundige” weet ik dat het allemaal niet eenvoudig is.. voor jou niet , maar ook niet voor je gezin.. In ieder geval blij voor je dat het iets draaglijker word..

  Zorg goed voor elkaar!!!

  Hou vol

 7. Ernst-Jan

  Paul, veel beterschap, de laatste loodjes wegen het zwaarst, maar veel respect voor wat je moet doormaken! Hoop je snel weer te zien en spreken 🙂

 8. Ewoud Klop PD3WDK

  Na anderhalve week “even weg” te zijn geweest blij te horen dat het nog vol te houden is. Alhoewel het niet altijd gemakkelijk voor je zal zijn hoop ik op deze manier toch een kleine bijdrage te leveren zodat je weet dat we je niet vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *